A KLUBRÓL

Mit érdemes tudni a Kókusz Klubról?

A Kókusz Klub egy olyan rendezvény sorozat ahol zene, tánc, koktélok, hatalmas buli, jókedv, fiatalság, önfeledt szórakozás vár rád Hatvan központjában. A Kókusz Klubbal a rendezők egy olyan szórakozási lehetőséget kívánnak teremteni, ahol minden résztvevő nyugodt, kulturált és legfőképpen biztonságos körülmények között töltheti el a szabad idejét. Aki a Kókusz Klubban kíván szórakozni, el kell fogadnia, hogy a buli nem a rendbontásról, a balhéról, az öntudatlan részegeskedésről, és főleg nem a kábító hatású anyagok használatáról szól. A bulikon való viselkedés szabályait a Kókusz Klub Házirendje tartalmazza.

_NVR2037 for screen logo.jpg
_NVR4287 for screen logo.jpg
Tudtad…?

A résztvevő személy részéről a belépőjegy megváltásával és a jegyhez tartozó „Kókusz Klub Karszalag” viselésével a Házirendet elfogadottnak tekintik a szervezők. A rendezvényen a karszalag viselése mindenki számára, a teljes nyitvatartás alatt kötelező. A Házirend elérhető a www.kokuszklub.hu weboldalon és a Kókusz Klub Facebook oldalán, valamint a rendezvényen is kifüggesztésre kerül. A Házirend nem ismerete senkit sem mentesít az ide vonatkozó szabályok betartása alól. Aki valamilyen rendbontás, vagy közösség ellenes magatartás miatt, a biztonsági szolgálat által ki lett vezetve a Kókusz Klub adott rendezvényéről, az a soron következő rendezvényen nem vehet részt.

A Kókusz Klub rendezvényeit a Facebook közösségi oldalán szervezzük. Csak azok lehetnek a Facebook közösségünk tagjai, akiknek a megnyilvánulásai a kulturált viselkedési normákkal összeegyeztethetők. A trágár, gyalázkodó és ellenségeskedő hozzászólásokat használók nem lehetnek a közösségünk tagjai. Az álnevekkel, álfényképekkel, áladatokkal regisztrált felhasználókat kitiltjuk a Facebook felületeinkről. 16 éven aluliak a rendezvényt nem látogathatják!
_NVR1941 for screen logo.jpg