HÁZIREND

A szabályzatot a rendezők a kulturált és biztonságos szórakozás érdekében hozták és minden résztvevőtől megkövetelik annak maradéktalan betartását.

A rendezvény biztonságáról a Kókusz Klub Biztonsági Szolgálata gondoskodik.

A Kókusz Klub rendezvények látogatói a belépőjegy megváltásával elfogadják a Klub házirendjét.

A rendezvény kizárólag személyi igazolvánnyal látogatható.

A Klub rendezvényeit csak 16 ÉVEN FELÜLIEK látogathatják!

A beléptetés jogát a Biztonsági Szolgálat minden esetben fenntartja.

A vendégek biztonsága érdekében a beléptetésnél ruházat és táska átvizsgálás történik.

A Kókusz Klub rendezvényeire italt, üveget, valamint testi épség veszélyeztetésére alkalmas tárgyat behozni TILOS!

A szemmel látható alkoholos, vagy akár kábítószeres befolyásoltság alatt lévő személyek, valamint azok, akik már a beléptetés során agresszív, a békés emberek szórakozását megzavaró viselkedést tanúsítanak, NEM léphetnek be rendezvény területére.

A Klub rendezvényei csak kulturált, igényes öltözékben látogathatók. Ennek megítélése a Biztonsági Szolgálat hatásköre. A alkalomhoz nem illő ruházat a belépés megtagadását vonja maga után.

Csak a ruhatárban elhelyezett, jeggyel igazolt tárgyakért vállalunk felelősséget. Jeggyel nem igazolt tárgyakat csak a rendezvény végén, az utolsó igazolt tárgy kiadása után van módunkban visszaadni.

A belépőjegy megvételével a belépő vendég tudomásul veszi, hogy rendezvényeinken fotó és videofelvételek készülhetnek, melyeken a vendégek szerepelhetnek. Ezen felvételek kapcsán, a vendégek semmiféle igényt nem támaszthatnak a rendezőkkel szemben. Videofelvételt, hivatalos sajtó fotókat csak a Kókusz Klub által megbízott munkatársak készíthetnek, egyéb esetekben kérjük, kérje a rendezők hozzájárulását. A videófelvételeket, sajtó fotókat a Kókusz Klub promóciós célokra felhasználhatja.

Az esemény nem sajtónyilvános!

Aki mások kulturált szórakozását, vagy szélsőséges esetben, mások testi épségét veszélyeztető, erőszakos viselkedést tanúsít, felszólítjuk a rendezvény elhagyására, majd kivezetésre kerül. Aki a rendezvény területén az  épületében, berendezési tárgyakban kárt okoz, köteles azt teljes mértékig megtéríteni. A rongálókat  kivezetjük.

A rendezvény utcai bejárata előtt dohányozni, szeszes italt fogyasztani, hangoskodni tilos. Dohányzás, italfogyasztás és a kulturált szórakozás kizárólag a rendezvény belső, erre kijelölt területein lehetséges! A tánctéren tilos a dohányzás! Dohányozni csak a kijelölt helyeken szabad.

A rendezvényen, a magyar törvények szerint, 18 éven aluliakat szeszesitallal, nem szolgálunk ki!

Aki közösségellenes viselkedése miatt ki lett vezetve a Kókusz Klub rendezvényéről, az a soron következő rendezvényen nem vehet részt.

Aki a fenti Házirendben foglaltaknak nem felel meg, illetve ezekkel ellentétes módon viselkedik attól a beléptetés jogát minden esetben megtagadjuk.

 

A Kókusz Klub Szervezői

_NVR4848 for screen logo.jpg
_NVR4821 for screen logo.jpg
_NVR4135 for screen logo.jpg
_NVR4484 for screen logo.jpg
40077655_1975202539204985_68618982361063
_NVR1270 for screen logo.jpg